Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος «THE GREEN CITY» στον Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών «THE GREEN CITY» που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) από τις 9:30 π.μ. έως τη 1:30 μ.μ. μετά το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Ραφήνας.

Μέσω του «THE GREEN CITY», 60 Κινητά Πράσινα Σημεία (ΚΠΣ) θα πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια σε καθημερινή βάση, θα σταθμεύουν και θα λειτουργούν σε κάθε Δήμο της Περιφέρειας Αττικής, όπως και στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Την Τετάρτη  (8/9) το ειδικό όχημα θα βρίσκεται στο Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής (Κολυμβητήριο Ραφήνας) στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και την Παρασκευή (10/9)στο Πάρκο Καραμανλή στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση.

Τι είναι το «THE GREEN CITY»

Το πρόγραμμα «THE GREEN CITY» υλοποιείται σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, τον ΕΔΣΝΑ και την εταιρεία Citipost και απευθύνεται σε περίπου 4 εκατ. πολίτες, στους 66 δήμους του Νομού.

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα μέσω του οποίου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιβραβεύονται ανακυκλώνοντας τα διαχωρισμένα υλικά πολλών κατηγοριών όπως: Χαρτί/Χαρτόνι, Πλαστικά, Μεταλλικά Αντικείμενα, Αλουμίνιο, Γυαλί, Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρικός Εξοπλισμός, Βρώσιμα Έλαια & Λίπη, καθώς και Ρούχα/Υφάσματα.

Ανάλογα με τον τύπο και το βάρος κάθε υλικού που θα προσκομίζουν στα Κινητά Πράσινα Σημεία (θα υπάρχει ζυγιστικό μηχάνημα σε κάθε σημείο), θα κερδίζουν πόντους με οφέλη μέσω των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του προγράμματος, οι οποίες παρουσιάζονται στην mobile εφαρμογή «THE GREEN CITY».

Όλες οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα για προσφορές & εκπτώσεις στους πολίτες που ανακυκλώνουν, ώστε να έχουν άμεσο όφελος, εξαργυρώνοντας τους πόντους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν τα links για το site και τα Social media ή καλέστε στο τηλ.: 210 9215 5000

Website
www.thegreencity.gr

Facebook
https://www.facebook.com/Thegreencity-105600501626743

Instagram
https://www.instagram.com/thegreencity_official/

YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCuEs3–zo37rScQJzpDUYug

Μπορείτε να κάνετε download την εφαρμογή από τα links και να κάνετε εγγραφή:

App-Google Play
THEGREENCITY/GooglePlay

App-Apple Store
THEGREENCITY/AppleStore

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε