Δυναμικό παρών δίνει το OTAVOICE στην 85η ΔΕΘ!

Σας περιμένουμε…! Περίπτερο 15, stand No 17

Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της χώρας, τη ΔΕΘ (Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης) που ξεκίνησε στις 11 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για μια ακόμη φορά το OTAVOICE!

Το OTAVOICE, μέσα σε σύντομο διάστημα έγινε ένας από τους δημοφιλέστερους ιστοτόπους που παρέχουν έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενώ παράλληλα σας βάζει στο παλμό των γεγονότων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Καθημερινά με πλούσιο ρεπορτάζ, ποικίλες και ενδιαφέρουσες ενότητες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, προσωπογραφίες και αρθρογραφία το OTAVOICE μπήκε στη συνείδηση του κοινού και συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία!

Το OTAVOICE δίνει δυναμικά και φέτος το παρών στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη και πιο εξωστρεφή ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας.

Παράλληλα το OTAVOICE κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα και «αγκαλιάζει» ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, την οποία προβάλλει καθημερινά, με όλες τις αυτοδιοικητικές ειδήσεις και όχι μόνο! Οι αναγνώστες, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες, τόσο στην Βόρεια Ελλάδα όσο φυσικά και σε ολόκληρη την επικράτεια έχουν αγκαλιάσει το OTAVOICE και στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης σε όλους τους τομείς δεν σταματά να εξελίσσεται!

Από τις 11 Σεπτεμβρίου η Αυτοδιοίκηση της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο παρελαύνει από την ΔΕΘ αλλά και από το περίπτερο του OTAVOICE.

Σας περιμένουμε…! Περίπτερο 15, stand No 17.

Τα πάντα είναι έτοιμα στο περίπτερο του OTAVOICE και όλοι μας σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε. Ο Διευθυντής του OTAVOICE Αθανάσιος Μπέλτσος βρίσκεται… επί ποδός και μαζί του στη «μάχη» ο Ιωακείμ Παπάκης και οι συνεργάτες της ιστοσελίδας Βασίλης Περδικίδης και Χρήστος Αναστασίου.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από στα υπόλοιπα περίπτερα

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Οι Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης… επιθεωρούν το περίπτερο! 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΥΑΘ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

 
Σχολιάστε