OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ζίτσας: Στο θέατρο της Ε.Η.Μ. έπεσε η αυλαία των θερινών παραστάσεων για τη θεατρική ομάδα «Επί Σκηνής»

Με ιδιαίτερα μέτρα λόγω της πανδημίας και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών παραστάσεων της θεατρικής ομάδας «Επί Σκηνής» του Δήμου Ζίτσας με το έργο των Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ».

Οι παραστάσεις ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (1/9), στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ όπου οι συντελεστές του έργου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Η ανταπόκριση του κόσμου στις παραστάσεις που έδωσε η θεατρική ομάδα το φετινό καλοκαίρι στις κοινότητες του Δήμου ήταν πρωτόγνωρη.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την ικανοποίηση των συντελεστών του έργου οι οποίοι σε γραπτή ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Ο κόσμος, περισσότερος από κάθε άλλη φορά, γελούσε με την καρδιά του και μας έδινε τη δύναμη να είμαστε κι εμείς καλύτεροι. Πάρα πολλοί φίλοι δε μπόρεσαν να δουν την παράσταση στα χωριά, κι αυτοί που την είδαν ήθελαν να την ξαναδούν. Μ’ αυτά και μ’ αυτά ψες το βράδυ είχαμε την τύχη να παρουσιάσουμε την παράστασή μας σ’ ένα γεμάτο θέατρο, μπροστά σ’ ένα φανταστικό κοινό που από την πρώτη στιγμή μας έδωσε ώθηση, μας απογείωσε και το αποτέλεσμα ήταν μια καταπληκτική παράσταση που τη χαρήκαμε και την απολαύσαμε όλοι και οι θεατές και οι ηθοποιοί.

Θέλουμε, μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που παρακολούθησαν τις παραστάσεις μας φέτος το καλοκαίρι και να τους υποσχεθούμε ότι εμείς κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι. Ακόμα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως το Δήμο Ζίτσας και τους χορηγούς μας: Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό «ΠΙΝΔΟΣ», το «ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΓΑΛΑ», το φούρνο «ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» την καφετέρια το «CARTEL CAFE IOANNINA» και τα έπιπλα «ΣΔΡΑΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» Καλούμε τους συμπολίτες μας και κυρίως τους νέους να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν την θεατρική ομάδα του Δήμου Ζίτσας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice