OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ύδρας: Εγκαίνια της έκθεσης «Σε γνωρίζω από την όψι»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Σε γνωρίζω από την όψι» σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο. Παρουσία του Δημάρχου που καλωσόρισε τον κόσμο, τους καλλιτέχνες και την διοίκηση του ΕΙΜ ξεκίνησε η ξενάγηση στον υπέροχο χώρο της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς!

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκης, η πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Αναστασία Μαυρομάτη, οι Αντιδήμαρχοι κ.Μανώλης Καραμήτσος, κ.Ιωάννης Μπελεγρής και η κα Μαίρη Κάτσικα η Προεδρος της ΚΕΔΥ κ. Κατερίνα Μαραγκού και η Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας κ. Ειρήνη Μπέλεση Παύλου. Από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο η κα Φανή Μαλλούχου, Πρόεδρος Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, ο κος Θεμιστοκλής Κοντογούρης, Γενικός Γραμματέας ΙΕΕΕ, η κα Μαρία Παπαναστασίου, Διευθύντρια Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, η κα Δήμητρα Κουκίου, αναπληρώτρια Διευθύντρια ΕΙΜ.

Φυσικά η ευχάριστη ξενάγηση στον υπέροχο φωτισμένο χώρο προσφορά του φίλου κ. Αλέξη Βερούκα, έγινε από τις επιμελήτριες της έκθεσης κα Ιφιγένεια Βογιατζή και την κα Ίρις Κρητικού.

Η έκθεση είναι συν-διοργάνωση του Εθνικό Ιστορικό ΜουσείοNational Historical Museum με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας. Ο χώρος θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. και απόγευμα από τις 19:00 μ.μ. έως τις 23:00 μ.μ. έως τέλος Οκτωβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Ισπανική κρατική τηλεόραση

otavoice

Δήμαρχος Νισύρου: Να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση της κακοποίησης παιδιών

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice