Δήμος Σύρου – Ερμούπολης: Αποδεκτή η παραίτηση του Πέτρου Μώτου

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου Μώτου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής.

Σε σχετική δήλωση του ο κ. Λειβαδάρας ανέφερε σχετικά:

«Αναφορικά με την παραίτηση του κ. Πέτρου Μώτου από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Πολιτικής, θα ήθελα κατ’ αρχάς να υπογραμμίσω ότι ο κ. Μώτος είναι ένα πρόσωπο που εκτιμούσα και συνεχίζω να εκτιμώ. Καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε μια αγαστή συνεργασία, ωστόσο αυτό δε συνέβαινε στην Υπηρεσία του. Για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, η συνεργασία του με το Τμήμα Καθαριότητας ήταν προβληματική, με αποτέλεσμα οι συγκρούσεις μεταξύ του ιδίου και υπαλλήλων του να είναι ένα συχνό φαινόμενο. Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες από πλευράς μου για εξομάλυνση της κατάστασης και για την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας, αυτό δεν κατέστη δυνατόν. Όπως γίνεται αντιληπτό, η παραίτηση από τα καθήκοντά του είναι αποκλειστικά δική του απόφαση, την οποία είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ και να κάνω αποδεκτή. 

Εκείνο που αδυνατώ να κατανοήσω είναι τους λόγους που ώθησαν τον κ. Μώτο στην ανεξαρτητοποίησή του, δεδομένου ότι ουδέποτε είχε διαφοροποιηθεί από τις αρχές της Δημοτικής Αρχής και ουδέποτε αμφισβητήθηκε το έργο του τόσο από εμένα προσωπικά όσο και από την δημοτική μας ομάδα.»   
Σχολιάστε