OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Σαρωνικού: Βανδαλισμός στον βρεφονηπιακό σταθμό Παλαιάς Φώκαιας

Το πρωί της Παρασκευής (3/9) το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού Παλαιάς Φώκαιας ήρθε αντιμέτωπο με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο θέαμα: Η υπέροχη παιδική χαρά που είχε δημιουργηθεί στον προαύλιο χώρο του σταθμού προκειμένου τα παιδιά να ψυχαγωγούνται και να γυμνάζονται, είχε ολοσχερώς καταστραφεί. Άμεσα ενημερώθηκε η υπεύθυνη βρεφικής ανάπτυξης και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Αριστόδικος» στο οποίο ανήκει η δομή, Δήμητρα Ράπτη, η οποία μετέβη στο χώρο και επικοινώνησε με την άμεση δράση.

Ομάδα ΔΙΑΣ προσήλθε και κατέγραψε το συμβάν παρουσία και του αντιδημάρχου Γιάννη Κυριακόπουλου αλλά και του πρόεδρου της κοινότητας Π. Φώκαιας, Θανάση Παπουτσή. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε σε όλους τους παρευρισκόμενους το μέγεθος των βανδαλισμών καθώς οι δράστες στο πέρασμά τους δεν άφησαν όρθιο τίποτα, που θα μπορούσε να θυμίζει την παιδική χαρά και τα γέλια των παιδιών.

Για το λόγο αυτό, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, η κα. Ράπτη προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Σαρωνικού και δήλωσε:

«Είναι εξαιρετικά λυπηρό να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα, πολλώ δε μάλλον σε χώρο όπου φιλοξενούνται βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Θα πρέπει να μας απασχολήσουν σοβαρά οι λόγοι που οδηγούν σε τέτοια παραβατικότητα, οι λόγοι που ωθούν κάποιους να καταστρέφουν όσα οι άλλοι έχουν δημιουργήσει. 

Σε κάθε περίπτωση, υπόσχομαι ότι θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σε οποιονδήποτε προκαλεί ζημιές στη δημόσια περιουσία και να διαβεβαιώσω τους γονείς και τα παιδιά της συγκεκριμένης δομής, ότι θα κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται ώστε άμεσα να αποκατασταθούν οι ζημιές και τα παιδιά μας να χαρούν και πάλι ανενόχλητα το παιχνίδι τους».   

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice