OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Νέας Ιωνίας: Η «Σεβάς Χανούμ» μάγευσε τους Ιωνιώτες στην πλατεία Παναιτωλίου

Μια ξεχωριστή παράσταση με εντυπωσιακές ερμηνείες απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της Νέας Ιωνίας, το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου, στον γεμάτο και δροσερό χώρο του Παναιτωλίου στην Αλσούπολη.

Η μουσικοθεατρική παράσταση «Εγώ η Ποντία Σεβάς Χανούμ», με την πολυτάραχη ζωή της λαϊκής τραγουδίστριας και τις καθηλωτικές ερμηνείες της ηθοποιού Πωλίνας Γκιωνάκη, με τις ποντιακές αναφορές και τον άγνωστο έρωτά της με τον Ιωνιώτη Στέλιο Καζαντζίδη, καθώς και με τα ποντιακά χορευτικά του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» ξεσήκωσαν τους Πόντιους της Νέας Ιωνίας και όχι μόνο.

Αυτή ήταν η πρώτη βραδιά πολιτισμού, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, του θεσμού «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021» του οποίου το «πλούσιο» πρόγραμμα περιέχει κι άλλες αξέχαστες βραδιές πολιτισμού σχεδόν σε καθημερινή βάση έως τις 16 Οκτώβρη.

Σε σύντομο χαιρετισμό η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας καλωσορίζουμε στις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2021» τον μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της πόλης μας, που επιστρέφει αναγεννημένος με ένα πλούσιο πρόγραμμα, διάρκειας ενός μήνα γεμάτου από σπουδαίες νύχτες πολιτισμού, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, καθώς επίσης παιδικές εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του θεσμού μας. Η ποιοτική αναβάθμιση των πολιτιστικών δρωμένων του Δήμου μας μόλις ξεκίνησε και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι να συνεχιστεί καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας. Η παρουσία σας απόψε μας γεμίζει με αισθήματα χαράς, ικανοποίησης, αλλά και ευθύνης απέναντι σε εσάς. Συνεχίζουμε με λογισμό και με όνειρο».

Ακολούθως, χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη θα ήθελα να σας ευχαριστήσουμε για τη θερμή υποδοχή σας. Η Περιφέρεια Αττικής με μια σειρά πολιτιστικών δράσεων σε συνεργασία με όλους τους Δήμους του Βορείου Τομέα εκφράζουμε την έμπρακτη στήριξή μας στον πολιτισμό παρά τις δύσκολες συνθήκες αλλά και την ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της Αττικής μας. Προχωράμε με αισιοδοξία και θετική αύρα χωρίς όμως εφησυχασμό ως προς την τήρηση των μέτρων για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πλουραλιστικό πολιτιστικό μας πρόγραμμα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Δημοτικής Συγκοινωνίας Αγγελική Σακκαλόγλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ελένη Χατζή, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, η Γενική Γραμματέας Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αντιπρόεδρος Συλλόγου Ποντίων «Η Σινώπη» Δήμητρα Φιλίππα καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχετικά Άρθρα

Στήριξη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας στους πλημμυροπαθείς

otavoice

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα με συγκίνηση και τιμή

otavoice

Το Π.Σ. Στερεάς Ελλάδας για τη δημιουργία ΧΥΤΒΑ στον Δήμο Τανάγρας

otavoice

Χαρδαλιάς-Μαρκόπουλος: Η ΠΕΔΑ στο μετοχικό κεφάλαιο της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής Α.Ε

otavoice

O Γ. Παναγόπουλος, νέος Πρόεδρος του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Π.Ε Νήσων Αττικής

otavoice

Απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑ Ελασσόνας για ψεκασμούς στις όχθες της λίμνης Κεφαλοβρύσου

otavoice