Δήμος Μυτιλήνης: Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε Σουράδα-Μακρύ Γιαλό

Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης γνωστοποιεί ότι θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, από τη διασταύρωση με την οδό Γεωργίου Μούρα έως τη διασταύρωση με την οδό Μυρογιάννη (Σελάνα) από την Πέμπτη (9/9) έως την Παρασκευή (17/9).

Μετά την απόφαση 78/6-9 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Μυτιλήνης και την αναμενόμενη σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η παραπάνω οδός θα παραμένει ανοιχτή και οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά ανά λωρίδα κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, τα διερχόμενα οχήματα θα ειδοποιούνται, με πληροφοριακές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν στην αρχή και στο τέλος του τμήματος της οδού, για το ρεύμα το οποίο θα παραμένει κλειστό κατά την τέλεση των εργασιών. Μάλιστα, με ευθύνη της αναδόχου κατασκευαστικής εταιρείας θα τοποθετηθεί προσωπικό, έχοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ατομικής προστασίας, για να ρυθμίζει την κυκλοφορία στην αρχή και στο τέλος κάθε τμήματος, στο οποίο εκτελούνται εργασίες, προς αποφυγή ατυχήματος.

Η Δήλωση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Στρατή Τζιμή: 

»Για ακόμη μια φορά, ζητούμε την κατανόηση, την ΠΡΟΣΟΧΗ και την υπομονή των συνδημοτών μας. Η Τεχνική μας Υπηρεσία προς αποφυγή κυκλοφοριακής σύγχυσης και ταλαιπωρίας των συνδημοτών μας, ενόψει του επικείμενου μεγάλου έργου Ανάπλασης της Προκυμαίας και της επισκευής του Παλαιού Λιμεναρχείου, προχωρά με προγραμματισμό σε κάθε άλλη εργασία στις αστικές οδούς της πόλης.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε