OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Λαυρεωτικής: Olympic Yacht Show στο Λαύριο από τις 1 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου

Από 1 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Olympic Yacht Show στην Olympic Marine στο Λαύριο, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής. 

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περισσότερα από 95 νέα μοντέλα σκαφών της premium κατηγορίας καθώς και ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ελληνική αγορά. Η έκθεση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει πυλώνα για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα, ενισχύοντας παράλληλα και την τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αναμένεται μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή, γεγονός που θα ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς: «Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή στήριξε το 1ο Olympic Yacht Show, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα επανεκκίνησης για την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Ο χώρος της Olympic Marine, στην οποία θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, είναι μια από τις πιο οργανωμένες και κομβικές μαρίνες της Αττικής. Η μαρίνα για την περιοχή μας αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, η αξιοποίηση του οποίου συμβάλλει σημαντικά στην τοπική ανάπτυξη και πρόοδο. Με πνεύμα άρτιας φιλοξενίας και συνεργασίας ο Δήμος Λαυρεωτικής υποδέχεται το 1ο Olympic Yacht Show, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη όλων των μορφών του θαλάσσιου τουρισμού».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://olympicyachtshow.gr/ .

Σχετικά Άρθρα

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice

Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος

otavoice

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice