OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κόνιτσας: Φιλοξενία της ομάδας μπάσκετ γυναικών ΠΑΣ Γιάννινα WBC στην πόλη

Με τον Δήμαρχο Κόνιτσας συναντήθηκε την Πέμπτη (2/9) Σεπτεμβρίου 2021 στο Δημαρχείο η ομάδα μπάσκετ γυναικών ΠΑΣ Γιάννινα WBC και μέλη της Διοίκησής της, που φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο ενόψει του σπουδαίου φιλικού τουρνουά προετοιμασίας στην Κόνιτσα, του «WATT+VOLT Konitsa 2021 Women’s Basketball Tournament», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Στο τουρνουά θα λάβει μέρος, ο πρωταθλητής Σερβίας και παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μάλιστα θα συμμετέχει στο EuroCup τη φετινή σεζόν και στο ρόστερ του έχει την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μaša Janković, Ο.Α. Χανίων, που τερμάτισε στην 4η θέση στο περσινό πρωτάθλημα της Α1, Ελευθερία Μοσχάτου που αποτελεί σταθερή δύναμη τα τελευταία χρόνια και φυσικά ο οικοδεσπότης ΠΑΣ Γιάννινα WBC συνθέτουν το δυνατό αυτό τουρνουά.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει η Υπουργική απόφαση σχετικά με τον κορονοϊό.

Ο Δήμος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στους διοργανωτές και τις αθλήτριες και εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο με πολλές επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice