Δήμος Δέλτα: Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια στο Δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας

Τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και είδη καθημερινής χρήση και καθαριότητας προσφέρθηκαν από τους δημότες του Δήμου Δέλτα στους συμπολίτες μας στην Βόρεια Εύβοια προκειμένου να καλυφθεί ένα μικρό μέρος των αναγκών τους.

Οι δημότες του Δήμου Δέλτα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη και της διοίκησης του Δήμου για τη συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας και με ανεπτυγμένο αίσθημα αλληλεγγύης πρόσφεραν απαραίτητα είδη για την καθημερινότητα των πολιτών στην Βόρεια Εύβοια, που επλήγησαν σφόδρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Παράλληλα στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνέδραμαν και οι κοινωνική υπηρεσία του δήμου Δέλτα με τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, εστάλησαν στον Δήμο Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας μέσω της μεταφορικής ASC και παραλήφθηκαν από την τοπική αντιδήμαρχο Ξένια Χασιώτη.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης και η διοίκηση του δήμου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την δημοτική αρχή του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης Αγίας Άννας προκειμένου να συμβάλλουν με νέα συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας αν χρειαστεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε