OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αρταίων: Από την Δευτέρα(20/9) έως την Τετάρτη(22/9) η διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Δωρεάν διανομή τροφίμων και σχολικών τσαντών για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ και συγκεκριμένα, κοτόπουλο, χοιρινό κρέας και σχολικές τσάντες (για οικογένειες που έχουν παιδιά 8 έως 16 ετών) θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα (20/9) έως και την Τετάρτη (22/9), στην Κεντρική Λαχαναγορά του Δήμου Αρταίων, από τις 08:00 π.μ. , έως και τις 12:00 μ.μ.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα σχετικά με την ημέρα προσέλευσης, η οποία θα γίνεται με αλφαβητική σειρά για την αποφυγή συγχρωτισμού, τηρώντας παράλληλα αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, για την πρόληψη της διασποράς του covid-19. Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει κατά την διάρκεια της διανομής να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Επίσης, ο κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί επιδεικνύοντας το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Σας παραθέτουμε την συνταγή διανομής:

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 1 ΜΕΛΟΣ & 2 ΜΕΛΗ 3 ΜΕΛΗ & 4 ΜΕΛΗ 5 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩ
Κοτόπουλο (2 κιλά) 3 τεμάχια 5 τεμάχια 7 τεμάχια
Χοιρινό άνευ οστού (1 κιλό) 2 τεμάχια 3 τεμάχια 5 τεμάχια

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση υπό τις εξής προϋποθέσεις α) η εξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή β) η εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελουμένου ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Τρίπολης: 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

otavoice

Πρασίνισε το προαύλιο στο 5ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων

otavoice

Παρατείνεται η 20η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω

otavoice

Π.Α: Δεύτερη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στις 26/4 – Τα θέματα

otavoice

Στον Δήμαρχο Χανίων ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

otavoice

Δ.Πατρέων: Συνάντηση Κ. Πελετίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γ. Βρούτση

otavoice