Δήμος Αγίας Βαρβάρας: Αφιέρωμα στον Θ. Πολυκανδριώτη ζωντάνεψε μνήμες μιας άλλης εποχής

Μία ακόμη εξαιρετική βραδιά με μουσικές που ανακαλούν αναμνήσεις και ζωντανεύουν μνήμες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές που βρέθηκαν την Τρίτη (21/9), στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Στην πιο όμορφη γωνιά της Αθήνας, ο Σπύρος Πολυκανδριώτης με την ορχήστρα του παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στον μεγάλο δάσκαλο, συνθέτη και τραγουδοποιό Θεόδωρο Πολυκανδριώτη, υπό τον τίτλο «Επιστροφή στις ρίζες μας».

Η οικογενειακή παράδοση την οποία υπηρετεί ο κ. Σπύρος Πολυκανδριώτης και η οποία εμπεριέχει πολυετή έρευνα και συστηματική ενασχόληση με το αυθεντικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, ήταν η εγγύηση για την άρτια και υψηλής καλλιτεχνικής αξίας παρουσίαση από την επταμελή ορχήστρα του.

Ο συνδυασμός του υπέροχου χώρου στο cine-ΠΑΝΘΕΟΝ και η μεγάλη καλλιτεχνική αξία των μουσικών ήταν το κίνητρο για την αθρόα προσέλευση των θεατών και την απόλυτη ικανοποίησή τους για την πραγματικά όμορφη βραδιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Γιορτές πόλης» συνεχίζονται το Σάββατο (25/9) με αφιέρωμα στην Βίκυ Μοσχολιού και την Κυριακή (26/9) με το μουσικοχορευτικό show του Τόνι Σφήνου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε