Αντιδημάρχος Πύργου: «Θα τα καταφέρουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά μας»

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Πύργου, κ. Μαρίνου Αχτύπη, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς – Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών μας και καλή δύναμη σε όλους τους γονείς.

Η παιδεία είναι το βασικό εφόδιο, με το οποίο οι νέες γενιές θα μπορέσουν να κερδίσουν τη ζωή τους και ταυτόχρονα, να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ως Δήμος Πύργου ενώνουμε τις δυνάμεις και την προσπάθεια μας ΜΕ ΟΛΕΣ τις σχολικές κοινότητες του Δήμου μας και γινόμαστε διαρκώς αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο που επιτελούν για τα παιδιά μας.

Σε αυτή τη νέα σχολική χρονιά, προτεραιότητα είναι η υγεία. Η πανδημία είναι ακόμη εδώ. Γι’ αυτό είναι ατομική ευθύνη του καθενός και συλλογική ευθύνη όλων μας, να συμβάλλουμε ενεργά ώστε να έχουμε όλη τη χρονιά σχολεία ανοιχτά και ασφαλή. Είναι ένα μεγάλο και κρίσιμο στοίχημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Πύργου , το οποίο πρέπει όλοι μαζί και με την απόλυτη καθοδήγηση των παιδιών, να το κερδίσουμε.

Είμαι βέβαιος πως βάζοντας όλοι τα δυνατά μας, θα τα καταφέρουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά μας!

Θα δημιουργήσουμε σχολεία που προετοιμάζουν σήμερα, το αύριο της πόλης μας.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλο τον Πύργο μας!»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε