Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης και σωληνώσεων υδατόπυργων Δημοτικών Κοινοτήτων

Στο Δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης υπογράφηκε την Τρίτη (21/9) από τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ. και τον Ανάδοχο της εργοληπτικής επιχείρησης η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Κάστρου, Τ.Κ. Μέλισσας, Τ.Κ. Μπορσίου, Τ.Κ. Νεάπολης, Τ.Κ. Κουρτεσίου, Τ.Κ. Αετοράχης (Δάφνης) και Τ.Κ. Ψαρίου.

Προϋπολογισμός έργου 539.446,58 ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της ύδρευσης, με την αντικατάσταση, και επέκταση εσωτερικού, και εξωτερικού δικτύου με σωλήνες πολυαιθυλενίου (PE), καθώς και βελτιώσεις στους υδατόπυργους στις ανωτέρω περιοχές.

Ο Δήμαρχος κ. Λεντζας Ι. δήλωσε:

«Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση αναβάθμισης του δικτύου, που θα επιλύσει πάγια προβλήματα που σχετίζονται με συνεχείς διακοπές νερού, αφανείς διαρροές, χαμηλή πίεση υδροδότησης, προσφέροντας ποιοτικότερο νερό, και επαρκέστερη ποσότητα στους καταναλωτές.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης σε όλο τον Δήμο.  Για τον λόγο αυτό, θα ακολουθήσουν και άλλα σημαντικά έργα που έχουν υποβληθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα, σημείωσε ο Δήμαρχος. Οι εργασιες υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν στα τέλη του επόμενου μήνα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε