Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητά μας η ασφάλεια και ο εκσυγχρονισμός των σχολικών υποδομών»

Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου (5×5) που κατασκευάστηκε στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου  εγκαινίασε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής  Γιώργου Πατούλη, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, του Δημοτικού Συμβούλου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων & αναπληρώτριας Δντριας Εκπαίδευσης Β’ Αθηνών Βάνας Νίνου, του Διευθυντή του 18ου Δημοτικού Αθανάσιου Γρίβα του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου Γεώργιου Κουφοδήμου, δασκάλων και μαθητών.

Ο αγιασμός για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου που κατασκευάστηκε στο χώρο που παλαιότερα στεγαζόταν το 18ο Νηπιαγωγείο, τελέστηκε από τον Προϊστάμενο της Μητρόπολης Αμαρουσίου Πρωτοπρεσβύτερο π.  Χρήστο Μαρούδα.

Η αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής τόσο στη μεταφορά και κατασκευή νέων υποδομών του 18ου Νηπιαγωγείου (Νοέμβριος 2020), όσο και στην κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου, τονίστηκε στις αναφορές τόσο του Δντή του Σχολείου όσο και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου από τη δική του πλευρά, κατά τη διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του, σημείωσε τη σημασία που δίνει ο ίδιος και όλη η Δημοτική Αρχή στο θέμα του εκσυγχρονισμού των υποδομών στα Σχολεία, ως εκ τούτου απευθυνόμενος ιδιαιτέρως προς τους μικρούς μαθητές τόνισε τη χαρά του καθώς μπορούν πλέον να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους άθλημα σε χώρο μοντέρνο και ασφαλή. Τέλος ο Δήμαρχος συνεχάρη τόσο τον κ. Επ. Γαρδέλη για την πρωτογενή ιδέα της μεταφοράς του Νηπιαγωγείου, όσο και τον κ. Επ. Κατσιγιάννη για την αποτελεσματικότητά του στη διατήρηση της καθαριότητας στα σχολεία αλλά και στην πόλη γενικότερα.
Σχολιάστε