OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

6ος Αγώνας δρόμου 10.000 μ. στη Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια – Χαλκηδόνα

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021» πραγματοποιεί την προσεχή Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και τις ώρες 8.30 -10 π.μ. τον καθιερωμένο Αγώνα Δρόμου «στη Μνήμη των Μικρασιατών προσφύγων που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στη Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα μετά το 1922» σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ως εκ τούτου ζητεί την κατανόηση των οδηγών που τυχόν ταλαιπωρηθούν από τις ολιγόλεπτες καθυστερήσεις λόγω της διέλευσης των αθλητών. Ζητεί προκαταβολικά συγγνώμη και θέλει να παρακαλέσει τους οδηγούς να ακολουθούν τις οδηγίες των οργάνων τάξεως (Τροχονόμων και Δημοτικής Αστυνομίας) και των εθελοντών που θα φέρουν διακριτικά γιλέκα και  σημαίες σήμανσης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο και για φέτος μετακίνησε την ώρα εκκίνησης (8.30΄ π.μ. από Λεωφ. Τατοΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια) προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την όποια ταλαιπωρία των οδηγών που θα μετακινηθούν αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.

Όποιοι θέλουν να συμμετάσχουν ως εθελοντές στη προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν με το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. του Δήμου Νέας Ιωνίας στο τηλέφωνο: 210 27 95 012.

 

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice