Συνεχίζονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, του Δήμου Πλατανιά- Φεστιβάλ «Γη- Πολιτισμός– Τουρισμός, 2021»

Συνεχίζονται οι «Πολιτιστικές Εκδηλώσεις, Καλοκαίρι 2021 του Δήμου ΠλατανιάΦεστιβάλ «ΓηΠολιτισμόςΤουρισμός 2021″ που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά και η Κοινωφελής Επιχείρηση, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, με το κοινό να αγκαλιάζει και φέτος τις σπονδυλωτές δράσεις που πραγματοποιούνται σε όλο το εύρος του Δήμου.

​Το πρόγραμμα των δράσεων, που περιλαμβάνει προβολές ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου, θεάτρου σκιών, μουσικοθεατρικών δρώμενων κ.α., συνεχίζονται ως εξής:

Α) «Πάμε Ξανά».Μια μουσικοθεατρική παράσταση για Μικρούς και Μεγάλους με την Βαλεντίνα Παπαδημητράκη και τον Λεωνίδα Μαριδάκη.

Ώρα Έναρξης των παραστάσεων 21:00 μ.μ.,
•Δευτέρα 23 Αυγούστου,στα Νεριανά

Β) «Σινεμά Στις Πλατείες» Προβολές παλιών και νέων Κινηματογραφικών ταινιών σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων.

Ώρα Έναρξης των προβολών 21:00 μ.μ.,
•Τετάρτη 25 Αυγούστου, «Λιάνα» στα Καμισιανά
•Πέμπτη 26 Αυγούστου, «Μια ζωή την έχουμε» στον Αλικιανό.
Θα προηγηθεί η προβολή της μικρού μήκους ταινίας «Ήταν η Ακρόπολη μας»
του Γυμνασίου Αλικιανού

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για το κοινό.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για το σύνολο των εκδηλώσεων του Δήμου Πλατανιά και από την ιστοσελίδα του, στη διεύθυνση https://www.platanias.gr/events/

Ο Δήμος Πλατανιά και η ΚΕΔΗΠ λαμβάνουν όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 , σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως τα εφαρμόζουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε