OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δ. Ασπροπύργου, με την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ευρύκλεια»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του  Δήμου  Ασπροπύργου, σε συνεργασία με την Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Οικοτροφείο «Ευρύκλεια» του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ), πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης, στις εγκαταστάσεις της δομής του οικοτροφείου, στην οδό Σαλαμίνος 62 στον Ασπρόπυργο.

Στελέχη του Κέντρου Κοινότητας συνομίλησαν με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό της δομής, κα. Μαρία- Ασπασία Φραγκοπούλου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενδελεχής ενημέρωση σχετικά με τις επιτακτικές ανάγκες της ψυχικής υγείας του πληθυσμού. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις υποδομές του οικοτροφείου, γνωριμία με αρμόδια μέλη του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, τονίστηκε ιδιαίτερα η σημασία της συνεργασίας μεταξύ των φορέων, και η προθυμία παροχής στήριξης εκ μέρους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, στο έργο και τις ανάγκες του οικοτροφείου που στεγάζεται εντός του Δήμου μας. 

Στην συνάντηση συμμετείχαν και φοιτήτριες του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου.  

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice