Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τον Αρχηγό ΓΕΝ

Εθιμοτυπική επίσκεψη αλλά με μια πλούσια «ατζέντα» θεμάτων, πραγματοποίησε πρόσφατα ο Δήμαρχος Πύργος Παναγιώτης Αντωνακόπουλος στον Αρχηγό ΓΕΝ, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη Π.Ν.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ παρών ήταν και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Δημάρχου και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος.

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Αντωνακόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Πετράκη για την δωρεάν χαρτογράφηση του Λιμένα Κατακόλου που υλοποίησε το Π.Ν. 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Πύργου πρότεινε στον Αρχηγό ΓΕΝ την επίσκεψη των πλοίων και στο Κατάκολο, που συμμετέχουν στην άσκηση «Αριάδνη» τα οποία μέχρι στιγμής όλα καταπλέουν στην Πάτρα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο κ. Αντωνακόπουλος τόνισε την μεγάλη ασφάλεια που παρέχει το λιμάνι Κατακόλου, όπως και τις δωρεάν λιμενικές διευκολύνσεις που θα παρέχονται. Στο σημείο αυτό, υπογραμμίστηκε και η πρόταση  κατάπλευσης Πολεμικών Πλοίων, που διέρχονται στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή,  στο λιμάνι του Κατακόλου ώστε να αποτελέσουν και «εκθέματα» σε οργανωμένες εκδρομές μαθητών. 

Τέλος, ο Δήμαρχος Πύργου παρουσίασε την πρόταση στον Αρχηγό ΓΕΝ για την δημιουργία του CINE Φάρος, στον Φάρο του Κατακόλου, για να  προβληθούν μέσα στον Αύγουστο γνωστές και αγαπημένες ταινίες για το κοινό. Μια πρόταση που αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά από τον κ. Πετράκη και σύντομα αναμένεται η επίσημη έγκριση, όπως και οι ημερομηνίες προβολών των ταινιών.
Σχολιάστε