Ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού δίπλα στους συνανθρώπους μας στη Βόρεια Εύβοια

Στην Ιστιαία βρέθηκε την Παρασκευή (20/8) αποστολή του Δήμου ΠαπάγουΧολαργού και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Τρόφιμα, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής, τροφές ζώων, σχολικά είδη, παιχνίδια και πολλά άλλα, παραδόθηκαν στον Δήμαρχο ΙστιαίαςΑιδηψού Γιάννη Κοντζιά και στην Αντιδήμαρχο Γεωργία Κωνσταντάρα, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο ΠαπάγουΧολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, τα μέλη της δημοτικής αρχής και τους πολίτες του Δήμου, για την ιδιαίτερα σημαντική στήριξή τους, στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν.

Την αποστολή βοήθειας του Δήμου συνόδευσαν οι Αντιδήμαρχοι Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου και Χρήστος Πετράκης, η πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού και της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κατερίνα Γκούμα και η Αντιπρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής Μάρω Πατσαρίση.

Ο Δήμος ευχαριστεί τους πολίτες που σε κάθε περίσταση σπεύδουν να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους, καθώς και την πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λίλα Σουρανή, το προσωπικό του δήμου και όσους πολίτες βοήθησαν στην προετοιμασία της αποστολής βοήθειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε