OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Κόκκινος: “Αστακός…. εμβολιασμοί… και ξερό ψωμί!”

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

“Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται από τις πυρκαγιές και την πανδημία του covid η ηγεσία της Περιφερειας Νότιου Αιγαίου” έχει χάσει το μετρο”! Αυτό φαίνεται διαρκώς με τον τρόπο που διαθέτει το δημόσιο χρήμα αφού προκαλεί το κοινό αίσθημα!

Η Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου με διαφημιστικό που περιλαμβάνει…. αστακούς που προσφέρονται χωρίς να φορά μάσκα ο σερβιτόρος… καλεί τους πολίτες” να μην λείπουν ” και να εμβολιαστούν!

Η καμπάνια για τον εμβολιασμό δείχνει να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και τα αρκετά χρήματα που διατέθηκαν- με διαφήμιση που όχι μόνο δεν πείθει αλλά αντίθετα εξοργίζει – δεν έπιασαν τόπο!

Το να καλείς κάποιους να εμβολιαστούν… για απολαύσουν… αστακό την ώρα που πολλές οικογένειες δεν έχουν ούτε ξερό ψωμί να φάνε δείχνει ότι είσαι εκτός πραγματικότητας!

Στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου ας είναι προσεκτικοτεροι στις κινήσεις τους και πολύ περισσότερο όταν αυτές συνοδεύονται με αλόγιστες δαπάνες δημόσιου χρήματος, γεγονός που έχουμε επισημάνει αρκετές φορές και έχουμε ασκήσει κριτική!

Τέλος, όσον αφορά την πρόσφατη έκκληση του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκου για τήρηση των υγειονομικών μετρων λόγω της αύξησης των κρουσμάτων covid στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα εκτιμούμε ότι :

-έπρεπε να γίνει νωρίτερα χρονικά.

-ήταν προτιμότερο να είχε συμβάλλει η Π. Ν. Α. σε ουσιαστικά προληπτικά μέτρα που θα εμπόδισαν την εξάπλωση του ιού.

-ο κ. Χατζημάρκος ( του οποίου την διαδικασία εμβολιασμού στην Χάλκη τον περασμένο Χειμώνα και ο τρόπος μετακίνησης της συνοδεία του εν μέσω lockdown ερευνά η Ελληνική Δικαιοσύνη) δεν είναι εύκολο να πείσει τους νησιώτες …. όταν μάλιστα εγκρίνει διαφημιστικά σποτ “για εμβολιασμό “, που απέχουν πολύ από τις ανάγκες του πολίτη που υποφέρει και αγωνίζεται να ανταποκριθεί στην βαριά καθημερινότητα”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice