Ημέρες Πολιτισμού στον Δήμο Σαρωνικού – Συναυλία με το συγκρότημα «ΟΞΥΓΟΝΟ»

Με μια αγκαλιά τραγούδια, έντεχνα και λαϊκά,  οι «Ημέρες Πολιτισμού» υποδέχονται το Σάββατο (21/8), στις 20:30, στην κεντρική πλατεία Σαρωνίδας το συγκρότημα «ΟΞΥΓΟΝΟ» σε μια βραδιά γεμάτη αναφορές σε σημαντικούς συνθέτες και τραγουδοποιούς.  

Κάτω από τον μαγικό νυχτερινό ουρανό θα ακουστούν τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Δ. Μούτση, Δ. Σαββόπουλου, αδελφών Κατσιμίχα και άλλων διακεκριμένων καλλιτεχνών δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες μας και στους επισκέπτες να απολαύσουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μια ψυχαγωγική βραδιά. 

Το ΝΠΔΔ Αριστόδικος του δήμου Σαρωνικού που διοργανώνει τη συναυλία, σας προσκαλεί όλες και όλους να αγκαλιάσετε και αυτή την καλοκαιρινή εκδήλωση τηρώντας απαρέγκλιτα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και υπενθυμίζοντας ότι στην μουσική παράσταση επιτρέπονται μόνο καθήμενοι θεατές. 

Τέλος, σημειώνουμε ότι με πρωτοβουλία της προέδρου του ΝΠΔΔ Αριστόδικος Δήμητρας Ράπτη και απόφαση του διοικητικού συμβουλίου,  θα συγκεντρώνονται σε ειδικό χώρο σχολικά είδη για τις κοινωνικές δομές του δήμου και τις πυρόπληκτες οικογένειες που αυτό τον καιρό δοκιμάζονται από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα. 

Η είσοδος, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.
Σχολιάστε