Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα στον Δήμο Διονύσου

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του Ελληνικού τραγουδιού, επισκέπτεται φέτος το Δήμο Διονύσου στο πλαίσιο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2021. Το βράδυ της Τρίτης (31/8) στις 21:00 μ.μ. , στο χώρο εκδηλώσεων στον Παλιό Σταθμό Τρένου της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου, θα μας παρουσιάσει μια μαγευτική συναυλία με τίτλο «Τραγουδώντας την Ευτυχία».

Θα μοιραστεί τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων. Που αγαπήθηκαν τα λόγια της, τη φιλοσοφία της ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της, τη στιχουργό που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπουλου.

  • Στο πιάνο ο Χρήστος Θεοδώρου. Στα έγχορδα (μπουζούκι, λαούτο) ο Νίκος Κατσίκης. Στις κιθάρες ο Κώστας Νικολόπουλος.
  • Ηχοληψία: Βασίλης Μιχαηλίδης, Ηλίας Καρούμπαλης
  • Φώτα: Φίλιππος Τρέπας

Για κρατήσεις εισιτηρίων μπείτε έγκαιρα στο σύνδεσμο https://dionysiafest.gr/.

Για τις επόμενες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που ακολουθούν, ενημερωθείτε μέσα από το σύνδεσμο https://bit.ly/3t29q1g

Επίσης ο Δήμος σας υπενθυμίζει ότι φέτος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λέμε ένα έμπρακτο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ήρωεςμέλη των Εθελοντικών Κλιμακίων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου , συμπεριλαμβανομένων των Ναυτοπροσκόπων, στους οποίους οφείλουμε πολλά. Για αυτό το λόγο ο Δήμος σας καλεί να ενισχύσουμε όλοι μαζί τους εθελοντές μέσω του ειδικού σημείου που θα τοποθετηθεί στους χώρους εκδηλώσεων (στον Παλιό Σταθμό Τρένου και στο ΤΥΠΕΤ Αγίου Στεφάνου).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε