Δήμος Σιντικής: Κοινωνικό Ιατρείο από το Νομικό Πρόσωπο Πρόνοια & Αγωγή σε συνεργασία με εθελόντρια ιατρό στο Δημοτικό Κατάστημα Ροδόπολης

Ο Δήμος Σιντικής και το Νομικό Πρόσωπο Πρόνοια & Αγωγή, σε μία προσπάθεια να διασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους δημότες τους, ξεκινούν σε συνεργασία με εθελόντρια ιατρό – πνευμονολόγο τη λειτουργία κοινωνικού ιατρείου. Μία συνεργασία, που θα δώσει τη δυνατότητα στους δημότες Σιντικής να υποβληθούν σε μία σειρά δωρεάν προληπτικών εξετάσεων αναπνευστικού συστήματος.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή (3/8) και κάθε Παρασκευή, η εθελόντρια ιατρός πνευμονολόγος θα βρίσκεται στο Δημοτικό Κατάστημα Ροδόπολης (Αντιδημαρχείο Κερκίνης), το οποίο θα μπορούν να επισκέπτονται χωρίς ραντεβού οι δημότες από τις 17:00 μ.μ. και να υποβάλλονται σε δωρεάν εξετάσεις αναπνευστικού συστήματος.

Ο Δήμος Σιντικής και η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Πρόνοια & Αγωγή θέλουν να ευχαριστήσουν την ιατρό πνευμονολόγο, που θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στους δημότες Σιντικής και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο σαν αυτή που διανύουμε. Ο Δήμος Σιντικής επιδιώκει, στηρίζει και υλοποιεί τέτοιου είδους προσπάθειες που συμβάλλουν στην πρόληψη και δίνουν τη δυνατότητα στους δημότες να λάβουν σημαντικές υπηρεσίες υγείας, για αυτό και τους καλεί να επισκεφτούν το κοινωνικό ιατρείο. Άλλωστε, η πρόληψη σώζει ζωές!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε