Δήμος Πύργου: Συνεχίστηκε δυναμικά το “καραβάνι” αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους

Συνεχίστηκε καθημερινά κι όλες αυτές τις μέρες η τεράστια ανταπόκριση στην ανάγκη βοήθειας προς τους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Κι έτσι, σε ότι αφορά τον Πύργο, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο παραμένουν κι αυτό το διάστημα συνεχώς, κλιμάκια αποτελούμενα από εθελοντές κι από υπάλληλους του Δήμου Πύργου.

Όπου, με επίκεντρο τη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων, στο αρχικό στάδιο συλλέγονται οι προσφορές που ακόμα φτάνουν, ενώ στο μετέπειτα και τελικό στάδιο γίνεται άμεση προώθηση των ειδών στις πυρόπληκτες περιοχές (κυρίως της Ηλείας, αυτές του Δήμου Πύργου, καθώς και του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας, κι επίσης με αποστολές να έχουν γίνει και σε άλλες πληγείσες περιοχές της γειτονικής Γορτυνίας).

Ενδεικτικά παρατίθενται και κάποια σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Ο ηθοποιός Ορφέας Παπαδόπουλος (γεννηθείς στην Αθήνα αλλά με καταγωγή από την Ηλεία), πρόσφερε εθελοντικά τη βοήθεια του.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός Κώστας Φραγκολιάς, που επίσης παρευρέθηκε, μετέχοντας στην αποστολή της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» (που εδρεύει στην Αθήνα).

Αποστολή βοήθειας από τους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Άμεση και συνεχής συνεργασία με τους προέδρους Τ.Κ. για αποστολή βοήθειας σε πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου, όπως στην προκειμένη περίπτωση για Κολύρι μέσω του προέδρου Αντώνη Αντωνακόπουλου, για Βαρβάσαινα μέσω του προέδρου Θανάση Τσόπελα, για Λαμπέτι μέσω του προέδρου του Τ.Σ. Πύργου Βασίλη Φάμελου.

Αποστολή βοήθειας στην Τριποταμιά Αρκαδίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε