Δήμος Πύργου: Μια Σπιάντζα γεμάτη αναμνήσεις και μουσική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μουσική εκδήλωση “Αναμνήσεις στη Σπιάντζα” που διοργάνωσε ο Δήμος Πύργου με το Γραφείο Εθελοντισμού και τη συνδρομή του Συλλόγου Οικιστών Σπιάντζας. Μια εκδήλωση που όπως επισήμαναν όλοι “ξύπνησε” μνήμες παιδικών και νεανικών χρόνων όταν η περιοχή ήταν σημείο αναφοράς συνάντησης και κεφιού για τους περισσότερους Πυργιώτες.

Τον κόσμο καλωσόρισε εκ μέρους του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου-ο οποίος βρισκόταν από νωρίς σε επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην Κορυφή- ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος και η άμισθη σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού Φλώρα Παπαγιαννάκη, οι οποίοι “υπέγραψαν” και φρόντισαν για το άψογο αποτέλεσμα της όλης διοργάνωσης.

Το λόγο πήρε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Σπιάντζας κ. Πετρόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Πύργου και τον κ. Ανντωνακόπουλο καθώς όπως υπογράμμισε είναι η πρώτη φορά που μια δημοτική αρχή πραγματοποίησε μια τέτοια γιορτή στον παραλιακό οικισμό. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Αντρέας Νικολακόπουλος για να ευχηθεί στους διοργανωτές καλή επιτυχία.

Η εκδήλωση “ντύθηκε” μουσικά από ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα που παρουσίασαν γνωστοί καλλιτέχνες της πόλης. Ο Μίλτος Ξενοπανάγος, ο Πάνος Βαβίλης και ο Χρήστος Πέρρας διασκέδασαν και ταξίδεψαν το κοινό σε γνήσια λαϊκά μονοπάτια.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν σουβλάκια και καλό τοπικό κρασί, ενώ τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε