Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας: Ο επίσημος Λογαριασμός για τους πυρόπληκτους στην Βόρεια Εύβοια

OTAVOICE: Επειδή κυκλοφορούν αυτές τις ώρες πολλοί απατεώνες, προσέξτε που δίνετε χρήματα και που στέλνετε βοήθεια. Απευθυνθείτε στους πυρόπληκτους Δήμους  που έχουν δομές. 

Καθώς οι πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας μετρούν τις πληγές τους μετά την καταστροφική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 03/08/2021 στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, με τους δημότες μας να δοκιμάζονται σκληρά από τις συνέπειες της πυρκαγιάς, η οποία στο πέρασμά της έκαψε σπίτια, επιχειρήσεις, υποδομές, τεράστιες δασικές εκτάσεις κ.α, προσπαθούμε να διαχειριστούμε άλλη μία κρίση στον τόπο μας.

Στο πλαίσιο αυτό και κατόπιν του αθρόου κύματος ανταπόκρισης πλήθους συνανθρώπων μας, εταιρειών, οργανισμών κ.α και με γνώμονα την αμεσότερη δυνατή ανακούφιση των συμπολιτών μας, την αποκατάσταση των υποδομών και περιουσιών, ο Δήμος μας προχώρησε στο άνοιγμα ερανικού λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς, στον οποίο μπορούν να κατατίθενται εισφορές για τη στήριξη των πυρόπληκτων.

Οι πόροι που θα κατατεθούν, θα διατεθούν, σε ένα πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας, σε στοχευμένες δράσεις στήριξης και ενίσχυσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές και αποκατάστασης των ζημιών.

Ο Αριθμός Ειδικού Λογαριασμού είναι: 5165104023581

(ΙΒΑΝ: GR72 0172 1650 0051 6510 4023 581)

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας εκφράζει τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη ανταπόκριση και τη συμπαράσταση όλων, οι οποίοι ενισχύουν έμπρακτα τους πληγέντες.

Λίμνη, 12/08/2021

Ο Δήμαρχος

Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

Γεώργιος Τσαπουρνιώτης
Σχολιάστε