Δήμος Μαλεβιζίου: Αιτήσεις για τους τους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ

Ξεκινά σήμερα Σάββατο(21/8) η διαδικασία αιτήσεων μέσω Voucher για συμμετοχή παιδιών στους τους Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ του Δήμου Μαλεβιζίου.

Οι γονείς – δικαιούχοι μπορούν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση, αμέσως μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τη χορήγηση των Voucher, στον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα για τους Βρεφονηπιακούς/Παιδικους Σταθμούς:

Οι δικαιούχοι Voucher (με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ), έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά από το Σάββατο (21/08) 09:00 π.μ. έως και Πέμπτη (26/8)και ώρα 23:59 μ.μ. , το Voucher και το έντυπο που αναγράφονται τα σχετικά μόρια δηλώνοντας Βρεφονηπιακούς/Παιδικούς Σταθμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα στη διεύθυνση: https://aitisi.dokappam.gr/ επιλέγοντας το πεδίο «Νέα Αίτηση».

Σημαντική σημείωση: Θα πρέπει να αναρτήσετε (upload) το Voucher καθώς και το έντυπο που αναγράφονται τα σχετικά μόρια με τα στοιχεία παιδιού και δικαιούχου όπως φαίνεται κάνοντας είσοδο στην καρτέλα δικαιούχου από την πλατφόρμα του ΕΣΠΑ μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων.

Για τα ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠΑμεΑ

Οι δικαιούχοι Voucher (με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ) έχουν την δυνατότητα να αποστείλουν ηλεκτρονικά το voucher από το Σάββατο (21/08)έως και Πέμπτη (26/8)και ώρα 23:59 μ.μ. στα παρακάτω e-mail

ΚΔΑΠ ΓΑΖΙΟΥ: [email protected]
ΚΔΑΠ ΤΥΛΙΣΟΥ: [email protected]
ΚΔΑΠΑμεΑ: [email protected]

Η Καταχώρηση του Voucher για τις δομές του Δήμου ΔΕΝ δεσμεύει την χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς/ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠΑμεΑ.

Η δέσμευση του Voucher γίνεται μόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 821525, 2810 823547

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε