Δήμος Λαγκαδά: Έναρξη των εγγραφών στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π. της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π.

Ο Δήμος Λαγκαδά σας ενημερώνει ότι έχει ανοίξει η ειδική εφαρμογή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τα οριστικά αποτελέσματα της Δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ», καθώς και του Προγράμματος «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ».

Ο Δήμος σας καλεί λοιπόν, να εγγράψετε τα παιδιά σας στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π. της Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του Δήμου Λαγκαδά μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων εκτυπώνοντας το VOUCHER και κατόπιν να προσέρχεστε στην Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. στον 4ο όροφο για την υπογραφή της Σύμβασης.

Με χαρά και ανυπομονησία και φέτος ο Δήμος είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους μικρούς φίλους στους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου. Όσον αφορά στα Κ.Δ.Α.Π., οι γονείς πρέπει να σπεύσουν για την εγγραφή των παιδιών τους στη βάρδια που επιθυμούν και να δηλώσουν τις δραστηριότητες όπως εργαστήρια χειροτεχνίας, κοσμήματος, πηλού, γυμναστική, παραδοσιακούς χορούς, μουσική, ενασχόληση με Η/Υ, παιδαγωγικό παιχνίδι, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια και βιβλίο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ο Δήμος βρίσκεται στη διάθεσή ου κοινού στο τηλέφωνο επικοινωνίας 23940 20323 (εσωτ. 7 ή 401).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε