Δήμος Λαγκαδά: Αποστολή του πρώτου πακέτου στήριξης προς τους πυρόπληκτους

Την Δευτέρα (23 /08) φορτηγό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρέλαβε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους δημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις μετά το κάλεσμα αλληλεγγύης που απηύθυνε ο Δήμαρχος Λαγκαδά , Γιάννης Ταχματζίδης. Τα αγαθά, τα οποία οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν συλλέξει στο κτήριο της ΥΚΠΑΑΠ Λαγκαδά , αποστέλλονται απευθείας στις πληγείσες περιοχές .

Η εθελοντική δράση του Δήμου θα συνεχιστεί έως και τις 29 Αυγούστου, οπότε και θα αποσταλούν και τα τελευταία αγαθά στους πυρόπληκτους.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά , Γιάννης Ταχματζίδης , εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις για τη στήριξη της εθελοντικής πρωτοβουλίας του Δήμου. Οι πολίτες και η τοπική αγορά έδειξαν για άλλη μια φορά την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και στήριξαν , με το υστέρημα τους και παρά τις οικονομικές δυσκολίες λόγω πανδημίας, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από το πρωτοφανές αυτό φαινόμενο. Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας προς το κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Λαγκαδά ήταν πραγματικά συγκινητική.

 

Δείτε στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε