Δήμος Κηφισιάς: Πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2021»- Το πρόγραμμα εκδηλώσεων από 23/8 έως και 25/9

Πολιτισμός, ψυχαγωγία και στήριξη  των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

 

Το μήνυμα του Δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, για τα φετινά «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2021» :

«Ο Δήμος Κηφισιάς ξέρει να τιμά και να σέβεται τις αξίες του Πολιτισμού, της ουσιαστικότερης έκφρασης της ψυχής ενός λαού. Τα «Μενάνδρεια» αποτελούν όαση πολιτιστικής δράσης. Παρέχουμε δωρεάν την πλειοψηφία των εκδηλώσεων του θεσμού στους πολίτες χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Στηρίζουμε το ανθρώπινο δυναμικό της Δημιουργίας και του Πολιτισμού.

Από την Τέχνη, αντλούμε δύναμη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ζούμε τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» με πρόεδρο τη Λίλα Παπαδημητρίου για την οργάνωση των εκδηλώσεων.»

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς εναρμονισμένο πλήρως στις οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων αρχών εξ’ αιτίας της πανδημίας του covid-19, για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών προκειμένου να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι εκδηλώσεις.

  • Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων & παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι: υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από το ακροατήριο
  • Επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.
  • Οι χώροι θα πρέπει να υποδέχονται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται ΜΟΝΟ με τηλεφωνικές κρατήσεις από 9/8 ώρες 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 213-2007204. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε