Δ. Καλλιθέας: Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους πολίτες

Ο Δήμος Καλλιθέας ευχαριστεί όλους τους πολίτες και τους φορείς που στο κάλεσμά του για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους ανταποκρίθηκαν άμεσα και θερμά.

Όπως ενημερώνουν οι Δήμοι που έχουν πληγεί από την φωτιά και η ΚΕΔΕ, υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε είδη πρώτης ανάγκης και δεν χρειάζεται πλέον η συνέχιση της σχετικής δράσης. Από τον Δήμο Καλλιθέας πραγματοποιήθηκαν αποστολές με προσφορές διαφόρων ειδών σε πλήθος περιοχών που χρειάζονταν βοήθεια και συγκεκριμένα, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, ένα αυτοκίνητο στον δήμο Αχαρνών και ένα στο δήμο Διονύσου, το Σάββατο ένα στο δήμο Αχαρνών και φαρμακευτικό υλικό στο σταθμό πρώτων βοηθειών του Ε.Ε.Σ. που έχει στηθεί στη γέφυρα Καλυφτάκη.

Την Κυριακή, ένα στο Δήμο Δωρίδος και ένα στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπία, τη Δευτέρα ένα φορτηγό στην Ιστιαία, την Τρίτη ένα φορτηγό στη Λίμνη Ευβοίας και την Τρίτη 11Αυγούστου ένα φορτηγό στη Λίμνη Ευβοίας και δύο στο Δήμο Γορτυνίας.

Η συνέχεια της ανακούφισης των πληγέντων είναι τώρα στα χέρια της πολιτείας και των αρμοδίων υπηρεσιών. Ο Δήμος Καλλιθέας ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους τους Καλλιθεάτες που συνέδραμαν στη βοήθεια που παρείχε στη μεγάλη αυτή εθνική καταστροφή.
Σχολιάστε