Αρναουτάκης: Γιορτάζουμε το «Πάσχα του καλοκαιριού» τηρώντας τα μέτρα προστασίας

Ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο, στέλνει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προτρέποντας στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας στο μεγάλο αντάμωμα οικογενειών και φίλων που φέρνει παραδοσιακά η μεγάλη χριστιανική γιορτή του καλοκαιριού και απευθύνοντας δημόσια έκκληση για συνέχιση του εμβολιασμού που θα οδηγήσει στην ανοσία. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Ο Δεκαπενταύγουστος, το «Πάσχα του Καλοκαιριού», η γιορτή που συνδυάζεται με το αντάμωμα των οικογενειών και των φίλων, με την ξεκούραση και τη χαρά, φέτος πρέπει να εορταστεί με ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Η εξέλιξη της πανδημίας, μας κρατά σε εγρήγορση και μας επιβάλει την τήρηση των μέτρων προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους. Επαναλαμβάνουμε, ταυτόχρονα, τη δημόσια έκκληση για τον εμβολιασμό όλων των συμπολιτών μας». 

Δείτε το κοινωνικό μήνυμα που ετοίμασε φέτος το καλοκαίρι η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζοντας την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της Κρήτης.
Σχολιάστε