Συνεχίζονται οι αιτήσεις στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά

Συνεχίζεται η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Πρόγραμμα της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ τoυ Δημου Παύλου Μελά, για το σχολικό έτος 2021-2022.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα (19/7). Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” έτους 2021-2022, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr).

Πώς γίνεται η αίτηση;

Η Αίτηπση Συμμετοχής θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο χρονικό διάστημα από το απόγευμα της 19/7/2021 και ώρα 11:00 π.μ. έως 03/8 και ώρα 23:59 μ.μ. (στη διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση κωδικών TaxisNet, αποκλειστικά της αιτούσας, ενώ οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων, περιγράφονται αναλυτικά στην Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καθώς και στις Οδηγίες Συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης -Απαιτούμενα Δικαιολογητικά, τα οποία έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο eetaa.gr

Τα αποτελέσματα;

Οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στις 13/08 και την ίδια μέρα οι ωφελούμενοι του προγράμματος, αφού παραλάβουν το voucher, θα πρέπει να το καταθέσουν στην ειδική πλατφόρμα του δήμου https://eservices.pavlosmelas.gr/ προκειμένου να κατοχυρώσουν θέση στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι ωφελούμενοικάτοχοι (voucher) θα ενημερωθούν και μέσω SMS

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε