ΣΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η συνδρομή στον Δήμο Πεντέλης για τον καθαρισμό στο δάσος του Αγ. Σεραφείμ

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) ολοκλήρωσε τη συνδρομή στον Δήμο Πεντέλης για τον  καθαρισμό και της αποψίλωση ξερών χόρτων και κλαριών στο δάσος του Αγίου Σεραφείμ Πεντέλης του. Οι καθαρισμοί συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμους για δεύτερη εβδομάδα στην περιοχή της Νταού Πεντέλης.   

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά: 

«Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων που ο Σύνδεσμός μας έχει εκπονήσει και υλοποιεί σε όλους τους Δήμους – Μέλη του ΣΠΑΠ. Την εβδομάδα που μας πέρασε ολοκληρώσαμε τον καθαρισμό και τις αποψιλώσεις στο δάσος του Αγίου Σεραφείμ Πεντέλης και οι καθαρισμοί συνεχίζονται με αμείωτους και εντατικούς ρυθμους για δεύτερη εβδομάδα στην περιοχή της Νταού Πεντέλης. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις, προκειμένου να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση μπορούμε και να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη πρόληψη από δυσάρεστες καταστάσεις στο Πεντελικό μας».
Σχολιάστε