Πρόγραμμα πλυσίματος δρόμων από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Μεγάλο πρόγραμμα πλυσίματος οδών, διαβάσεων, πεζοδρομιών και κοινόχρηστων χώρων ξεκίνησε ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Άργους-Μυκηνών. Μετά τις 23:00 μ.μ. για να μην ενοχλείται, κατά το δυνατόν, η ζωή της πόλης, συνεργεία του δήμου θα πλένουν με ειδικό υγρό ούτως ώστε ο Δήμος να είναι ακόμη πιο καθαρός.

Η προσπάθεια αυτή έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες για καθαρισμό των αυτοκόλλητων από τις ταμπέλες, καθαρισμό εισόδων των οικισμών από σκουπίδια που πετάνε οι ασυνείδητοι οδηγοί, απολύμανση και απόσμηση κάδων, εκστρατεία εναντίον της αφισοκόλλησης και της ανεξέλεγκτης επικόλλησης αγγελιόσημων από τα γραφεία τελετών, καθαρισμός τσιχλών από τις πλατείες με ειδικό μηχάνημα καθαρισμού, πρόγραμμα βαψίματος κάδων και πολλά άλλα.

Και όλα αυτά σε έναν Δήμο που εκτείνεται σε χίλια τετραγωνικά χιλιόμετρα και αποτελείται από σαράντα περίπου δημοτικές κοινότητες και πολύ περισσότερους οικισμούς, με ελάχιστο προσωπικό και πεπαλαιωμένο εξοπλισμό ο οποίος όμως σύντομα και αυτός θα αντικατασταθεί αφού ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για αγορά δέκα απορριμματοφόρων και ενός πλυντηρίου κάδων.

Ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου  καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν καθαρότερο Δήμο. Σε αυτή την προσπάθεια ο Δήμος καλεί όλες και όλους αρωγούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε