Πολιτισμός, Τουρισμός και Διεθνείς Σχέσεις έχουν τη δική τους Αντιδημαρχία στην Καλαμαριά

Τη νέα Αντιδημαρχία  Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων αναλαμβάνει η κ. Βάσω Νικολέτου.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, εμπιστεύτηκε τη συγκεκριμένη θέση στην κ. Νικολέτου, προκειμένου να εργαστεί σε τρεις τομείς, που θα αναδείξουν την Καλαμαριά, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο. 

Ο κ. Δαρδαμανέλης, βλέποντας τις  προοπτικές που έχει ο Δήμος με το άνοιγμα στον Τουρισμό, αποφάσισε να δημιουργήσει νέα αντιδημαρχία. «Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης του Δήμου μας μέσα από το κομμάτι του Τουρισμού, το οποίο περιλαμβάνει τον πολιτισμό και τις διεθνείς σχέσεις. Για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η δημιουργία μιας αντιδημαρχίας, η οποία θα αναδείξει και τον ρόλο της Καλαμαριάς μας στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Το άνοιγμα στον τουρισμό έχει ήδη ξεκινήσει με την ανάπλαση της πλαζ Αρετσούς, όπου οι επισκέπτες καθημερινά αυξάνονται, βρίσκοντας διέξοδο και απολαμβάνοντας τη θάλασσα, μία ανάσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την άλλη, το «Παρ’ αθίν αλός» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους λάτρεις της μουσικής, προβάλλοντας το κομμάτι του πολιτισμού, που στον Δήμο Καλαμαριάς δε σταματά να ανθίζει. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το τμήμα του πολιτισμού, με την επιτυχημένη πορεία του, ανήκε στην Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Θάνου Γιαννακού,  ο οποίος καλείται να συνεχίσει στους ιδιαίτερα  απαιτητικούς τομείς, της παιδείας και του αθλητισμού. 
Σχολιάστε