OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Περιφέρειες

Περιφέρεια Αττικής: Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη Λ. Δημοκρατίας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Πατούλης: «Βασική μας προτεραιότητα, η ασφάλεια των πολιτών. Τα έργα βελτίωσης οδοστρώματος συμβάλλουν στην αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας» 

Στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδών περιφερειακών ενοτήτων Κεντρικού, Νότιου, Δυτικού και Βόρειου Τομέα Αθηνών», το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιείται συντήρηση της Λεωφόρου Δημοκρατίας, από τις Τρείς Γέφυρες μέχρι την Πλατεία Αγίων Αναργύρων του δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού. 

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν εργασίες προσαρμογής της στάθμης των καπακιών των φρεατίων στο νέο οδόστρωμα και θα κατασκευαστεί νέα διαγράμμιση επί της οδού. Αντίστοιχες εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας από την οδό Ευβοίας μέχρι την οδό Κωστή Παλαμά.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «για την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί βασική προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών». Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζει ότι για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών υλοποιούνται συνεχώς έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου της Αττικής. 

«Με συγκεκριμένα έργα έχουμε συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση του οδικού δικτύου. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλει και στην αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.  

Σχετικά Άρθρα

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice

Ι. Καϊτεζίδης: «Έτοιμος ο δήμος μας για το νέο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ»

otavoice

Συνεχίζονται οι πεζοπορικές διαδρομές του Δήμου Πλατανιά

otavoice

Τρεις προσλήψεις οκτάμηνης διάρκειας στον Δήμο Κιλκίς

otavoice

Υπογραφή Σύμβασης για πλήρη αναβάθμιση του Ψηφιακού ΚΕΠ Πρέβεζας

otavoice