Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών στον Δήμο Σαρωνικού

Σε ένα κατάμεστο θέατρο μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν εχθές την τρίτη κατά σειρά παράσταση θεάτρου σκιών του Μιχάλη Ταυλάτου. 

Μετά την Κεντρική Πλατεία Καλυβίων και το Δημοτικό Σχολείο Κουβαρά, σειρά είχε το Λαγονήσι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η παράσταση παρουσιάστηκε στο Θεατράκι της οδού Κύπρου στο Λαγονήσι, έναν χώρο που από την κατασκευή του μέχρι και σήμερα δεν είχε ανοίξει τις πύλες του και δεν είχε αξιοποιηθεί.  Οι παρευρισκόμενοι  υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την παράσταση στο συγκεκριμένο χώρο ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να γίνονται περισσότερες παραστάσεις στο «θέατρο της γειτονιάς τους».

Η Επιτροπή Πολιτισμού ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της συγκεκριμένης παράστασης, δεδομένου ότι ο χώρος παρουσίαζε αρκετές δυσκολίες, αφού υπήρξε για χρόνια παρωχημένος.

Η επόμενη εκδήλωση του πολιτιστικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Θέατρο της Παλαιάς Φώκαιας. Μια βραδιά αφιερωμένη στη Μικρά Ασία στα χρόνια της Επανάστασης του 1821,  επιμελείται και παρουσιάζει η Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας σε συνεργασία με το Σύλλογο ΦΩΚΑΕΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 
Σχολιάστε