Π.Ε. Τρικάλων: Συγχαρητήρια Χρήστου Μιχαλάκη στη Φένια Τζέλη

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια τάε κβο ντο του ΣΟΑΤ Φένια Τζέλη, απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Η Φένια Τζέλη γνώρισε την ήττα με 2-0 στον 4ο γύρο των ρεπεσάζ της κατηγορίας των -57 κιλών του τάεκβοντο από την Τεκιάτ Μπεν Γιεσούφ από τον Νίγηρα και αποκλείστηκε χάνοντας την ευκαιρία για να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων αναφέρει:

“Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί τη μέγιστη δικαίωση και τιμή για κάθε αθλήτρια και κάθε αθλητή. Είναι το αποτέλεσμα της πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων τους. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την Τρικαλινή αθλήτρια Φένια Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση της έβδομης θέσης.
Τα συγχαρητήριά μου για αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία είναι δεδομένα. Όπως δεδομένη είναι και η πίστη μου στην προσπάθειά της και πως το μέλλον έχει να τις αποκαλύψει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις. Με προπόνηση, αλλά και την δεδομένη στήριξη όλων μας, είναι βέβαιο ότι τα όνειρα θα γίνουν στόχοι και αυτοί με την σειρά τους θα επιτευχθούν.
Και πάλι συγχαρητήρια στην Τρικαλινή πρωταθλήτρια, αλλά και στον προπονητή της Νίκο Παϊταρίδη, που από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτή και την οδήγησε στην επιτυχία”.

 
Σχολιάστε