Ο ΣΠΑΠ διοργανώνει το 2ο Εθελοντικό Πότισμα στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του περιβάλλοντος, διοργανώνει το 2ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2021 στην περιοχή που αναδασώθηκε τα 3 προηγούμενα χρόνια, στην Νταού Πεντέλη, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», το Σάββατο (24/7) και ώρα 10:00 π.μ.

Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνοντας ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που ξεκινήσανε τα περασμένα χρόνια με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής.

Ο ΣΠΑΠ καλεί όλους για να ενώσουν τις δυνάμεις τους για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με την παρουσία τους την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό. Παράλληλα θα εκπαιδεύσουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και θα τους μεταφέρουνε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οδηγίες πρόσβασης:

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2106131461 & 2108033622.
Σχολιάστε