Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης συνεχάρη τους αθλητές της Ακαδημίας Τένις Μάκαρας για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας Τένις Μάκαρα, που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΦΟΑ, που διεξήχθη στην Αθήνα. Τα παιδιά συνόδευαν οι προπονητές τους Προκόπης Κουμπάρος και Παναγιώτης Κοντάρας, γονείς, καθώς και μέλη του Δ.Σ.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης προσέφερε αναμνηστικά δώρα και συνεχάρη τους Μυτιληνιούς αθλητές για την αγωνιστικότητα και το πάθος τους, που έφεραν πολλές επιτυχίες για τον σύλλογό τους, επιτυχίες που όπως τόνισε, ήρθαν μετά από πολλή και σκληρή δουλειά, επιμονή και αγάπη για το άθλημα που επέλεξαν να ακολουθήσουν.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους προπονητές, τους γονείς και τους ίδιους τους αθλητές για το ήθος που επιδεικνύουν και την συνεισφορά τους στην ανάδειξη ενός ευγενούς αθλήματος, που μόλις τα τελευταία χρόνια αρχίζει να έχει την αναγνώριση που του αξίζει στον νησί μας, ενώ παρότρυνε άπαντες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, που δεδομένα θα φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες για τους αθλητές .

Πρόσθεσε, δε, ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο Δήμος Μυτιλήνης, θα βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, όλους τους συλλόγους και τους αθλητές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε