OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών υποδέχθηκε στο Διοικητήριο την Ρ. Δούρου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος υποδέχθηκε, σήμερα, Παρασκευή (16/7), στο γραφείο του, στο Διοικητήριο των Σερρών, την Τομεάρχισσα Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κα. Ρένα Δούρου, η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Π.Ε. Σερρών.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο βουλευτής κ. Λευθέρης Αβραμάκης, ο πρόεδρος της ΑΝΕΣΕΡ και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καριπίδης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Δημήτρης Μπαλαξής, η Περιφερειακή Σύμβουλος της ΠΚΜ κ. Δήμητρα Θωμά, καθώς και στελέχη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που είναι σε εξέλιξη στην Π.Ε. Σερρών. Αμφότεροι δε συμφώνησαν στην ανάγκη αποσαφήνισης των αρμοδιοτήτων και μεταβίβασης των αντίστοιχων πόρων από την εκάστοτε κυβέρνηση προς την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Σπυρόπουλος προσέφερε στην κα. Δούρου το βιβλίο του Σερραίου Ιστορικού Συγγραφέα Βασίλη Τζανακάρη με τίτλο «1913-2013 πανόραμα Σερραϊκής ιστορίας», καθώς και το βιβλίο «Ανακάλυψε την Ιστορία της Αμφίπολης» που επιμελήθηκε η Τομεάρχης Πολιτισμού της ΠΚΜ Κατερίνα ΠεριστέρηΑρχαιολόγος, Υπεύθυνη Ανασκαφής του Τύμβου Καστά.

Μετά το τέλος της συνάντησης η κα. Δούρου ζήτησε και ξεναγήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπυρόπουλο στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς: «Σπάμε τη διαπλοκή, βάζουμε τέλος στα “φακελάκια”»

otavoice

Χάρης Δούκας: «Το έργο της Διπλής Ανάπλασης αποκτά σφυγμό»

otavoice

Κ. Γιουτίκας: Νέος κύκλος μετρήσεων με το ΑΠΘ για την δυσοσμία στον Εύοσμο

otavoice

Χρηματοδότηση 485.000 ευρώ για έργα οδοποιίας στον δήμο Τήνου

otavoice

Έγκλημα στα Τέμπη: Το Συμβούλιο Εφετών Λάρισας απέρριψε την προσφυγή Αγοραστού

otavoice

Π.Δ.Ε: Παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020

otavoice