OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Με τα χρώματα καλοκαιρινών λουλουδιών γέμισε ο κεντρικός πεζόδρομος της Καρδίτσας

Με χρώματα λουλουδιών γέμισε ο κεντρικός πεζόδρομος με τις φυτεύσεις που έκανε η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας.

Η υπηρεσία πρασίνου φύτεψε λουλούδια εποχής (έρωτες, alternatera και lantanes) και άλλαξε την εικόνα του πεζοδρόμου, ο οποίος σταδιακά βαίνει προς την ολοκλήρωση του ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας. Να τονιστεί ότι η υπηρεσία πρασίνου έκανε ολοκληρωμένη παρέμβαση καθώς έχει εγκαταστήσει υπόγειο σύστημα ποτίσματος των λουλουδιών, των φυτών και των δέντρων.

Εξάλλου νωρίτερα είχε φροντίσει και για την φύτευση καινούργιων δέντρων τα οποία αντικατέστησαν παλαιά που υπήρχαν. Στο κεντρικό πεζόδρομο βρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Κουρτεσιώτη καθώς και την γεωπόνο της υπηρεσίας κ. Μαρίνα Δουλγεράκη.

Οι επαγγελματίες και οι περαστικοί συζήτησαν με τον Δήμαρχο και τον συνεχάρησαν για την προσπάθεια ενώ δεν έλειψαν από την πλευρά τους και οι επισημάνσεις για την ανάγκη να προστατευτεί το έργο, ώστε να το απολαμβάνουμε σε καλή κατάσταση για αρκετά χρόνια. «Είμαστε σήμερα στον κεντρικό πεζόδρομο όπου η υπηρεσία πρασίνου πραγματοποιεί φυτεύσεις. Αντικρίζουμε μια πραγματικά ωραία εικόνα και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που ακούμε καλά λόγια από τους συμπολίτες για το αποτέλεσμα.

Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι το έργο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί αφού υπολείπεται η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας αλλά και αρκετές λεπτομέρειες στον κεντρικό πεζόδρομο. Με αφορμή τις σημερινές φυτεύσεις θέλω για μια ακόμη φορά να απευθύνω έκκληση προς τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες να προστατεύουμε τις φυτεύσεις και γενικότερα να σεβόμαστε και να προστατεύουμε το δημόσιο χώρο. Από την πλευρά μας ως δημοτική αρχή κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να διατηρούμε τους δημόσιους χώρους σε άριστη κατάσταση ωστόσο όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε η συμπεριφορά όλων μας είναι καταλυτική για να διατηρείται η καλή εικόνα» τόνισε ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ραφήνας-Πικερμίου: Σύσκεψη για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

otavoice

Παρέμβαση υπουργών για το έργο της γέφυρας “Μπελεγρίνο” ζητά ο δήμαρχος Ν. Πηλίου

otavoice

Δ.Νέας Ιωνίας: Συνεργασία Μανούρη-Ασκητή για ενίσχυση κοινωνικών δομών και υγείας

otavoice

Συνεργασία Δ.Κουρέτα και Ν. Σακκά για το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

otavoice

Ο θεσμός των ΤοΣΠΠα και η συμμετοχή των πολιτών ως μέσο για περιορισμό της παραβατικότητας στις γειτονιές

otavoice

Απαγόρευση αλιείας σε λίμνες, ποτάμια, από 1/4 στην ΠΕ Τρικάλων

otavoice