OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Λύρος: «Μεριμνούμε ισότιμα για όλες τις περιοχές του Μεσολογγίου μας»

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει η ασφαλτόστρωση της περιοχής «Λάκες» στην Δημοτική Ενότητα Κατοχής μετά την υπογραφή του συμφωνητικού της εργολαβίας.

Αυτή έγινε την Δευτέρα (5/7) στο δημαρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Λύρου και της αναδόχου εταιρείας και προβλέπει εκτεταμένες ασφαλτικές εργασίες σε μια περιοχή που χρήζει παρεμβάσεων για να βελτιωθούν οι προσβάσεις και οι μετακινήσεις. Το συνολικό αντικείμενο της εργολαβίας ανήλθε σε 84.488,19 ευρώ μετά την έκπτωση ύψους 53,06% με το αρχικό ποσό να διαμορφώνεται σε 180.000 ευρώ.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα ώστε σύντομα η περιοχή να αναβαθμιστεί και να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι.

«Η βελτίωση της οδοποιίας αποτελεί, και δικαίως, πρωταρχικό αίτημα για τους κατοίκους του δήμου μας, πολύ περισσότερο στα χωριά. Αυτό το διάστημα εκτελούμε με πόρους και μελέτες της παρούσας δημοτικής αρχής τέτοια έργα στο Αιτωλικό, την Κατοχή, το Νεοχώρι και αλλού ενώ στο επόμενο διάστημα έχουμε προγραμματίσει και νέες παρεμβάσεις. Εργαζόμαστε καθημερινά για την βελτίωση των υποδομών, στόχος που χρειάζεται χρόνο για να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο δεδομένης της κατάστασης που παραλάβαμε με τα τεράστια προβλήματα. Ωστόσο οι συνδημότες μας βλέπουν την προσπάθεια που εκτυλίσσεται παντού και τα αποτελέσματα που ήδη είναι ορατά», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Διονύσου: Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Πολίτη στη Δημόσια Διοίκηση

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

otavoice

Φωτιά σε παιδική χαρά καταγγέλλει ο Δήμος Χαλκιδέων

otavoice

Με οργανωτική επιτυχία η γιορτή του βόλλευ Κ20 Κοριτσιών στην Κατερίνη

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Σαρωνικού με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

otavoice

Δ. Σερρών: Σύμβαση για την αδειοδότηση των 12 Δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

otavoice