OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους Βρεφικούς- Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ – ΜΕΑ του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου συμμετέχει, για ακόμη μία φορά, στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» Περιόδου 2021-2022, η οποία υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ, και καλεί τους Γονείς να εγγράψουν ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά τους στις Δομές Προσχολικής Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά, για τους Βρεφικούς Σταθμούς, βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών, για τους Παιδικούς Σταθμούς, παιδάκια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (Νηπιαγωγείο), καθώς και για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης και ΚΔΑΠΜΕΑ, παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Ο Δήμος, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους Γονείς ότι δημοσιεύτηκε στις 16/07, η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για όλες τις προαναφερθείσες δομές. Οι Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται, ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, και για το χρονικό διάστημα από 19/7 – 03/8.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι Γονείς μπορούν να απευθύνονται, για τους Βρεφικούς, ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, καθημερινά 8:00 π.μ. με 16:00 μ.μ. στα Γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ασπροπύργου, (Αγ. Ιωάννη Στεφάνη 7, Ασπρόπυργος) και στα τηλέφωνα 2168002441-42, ενώ για τους Παιδικούς Σταθμούς, στο Εργοτάξιο του Δήμου Ασπροπύργου, στον 1ο όροφο, στη Διεύθυνση Παιδείας, (Αλησμονήτων Πατρίδων 29), καθημερινά 8:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. και στα τηλέφωνα 2132006744 – 2132006777.

Για περισσότερες πληροφορίες επί της πρόσκλησης, παρακαλούμε επισκεφθείτε τις παρακάτω διευθύνσεις: www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση για την αντιπυρική ετοιμότητα δημάρχου Σαρωνικού με στελέχη της Πυροσβεστικής

otavoice

Στην άσκηση «Μίνωας» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου

otavoice

Π. Σακελλαρόπουλος: «Διαρκείς οι προσπάθειες αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου»

otavoice

Αμπατζόγλου: Το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αμαρουσίου

otavoice

Η απάντηση δημάρχου Πειραιά σε δημοσιεύματα περί εμπλοκής σε οπαδική βία

otavoice

Τζιτζικώστας: Πρώτη η Κεντρική Μακεδονία στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου

otavoice