Κόκκινος: «Λιποταξία από την ευθύνη, η αποχώρηση της Π. Ν. Α. από την προσπάθεια επαναλειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου!»

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

» Η αποχώρηση της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου από την προσπάθεια επαναλειτουργιας του Κτηματολογιου Ρόδου είναι πράξη :
Πολιτικής ανικανότητας, ανεπάρκειας και λιποταξίας από την ευθύνη»

Με το «αφορμή» την… έντονη αντιπαράθεση μεταξύ υπαλλήλων της Περιφερειας Νότιου Αιγαίου και του Κτηματολογιου Ρόδου και δια στόματος Χωρικού Αντιπεριφερειαρχη Δωδεκανήσου ανακοινώθηκε η πρόθεση αποχώρησης της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου από την προσπάθεια επίλυσης για την επαναλειτουργία του Κτηματολογιου. Ο κ. Ευστρατίου – γνωστός για τις προκλητικές ενέργειες του στο πρόσφατο παρελθόν – αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει τον κρυμμένο στα δύσκολα Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκο…. Εμφανίζονται «υπερευαισθητοι» και «πληγωμένοι» ….αντί να επιχειρήσουν να βρεθεί λύση για τη επαναλειτουργία του Κτηματολογιου και να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων της Π. Ν. Α. και του Κτηματολογιου… «Λιποτακτουν» από την ευθύνη αποδεικνυοντας για μια ακόμα φορά την πολιτική τους ανεπάρκεια, και ανικανότητα.
Κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις επικίνδυνες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στο χώρο του Κτηματολογιου Ρόδου και την δυσκολία της καταγραφής του αρχείου . Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την οικονομική ζημιά που έχει επέλθει από την επί 8μηνο παύση λειτουργίας του Κτηματολογιου!
Είναι μονόδρομος και επιτακτική ανάγκη να δοθεί λύση με βάση τις προτάσεις που υπάρχουν… Όσοι έχουν θέση ευθύνης- και στην προκειμένη περίπτωση η ηγεσία της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου- να εκτελέσουν τις υποχρεώσεις που ανελαβαν και το καθήκον τους! Είναι σίγουρο ότι θα κριθούν αυστηρά από την κοινωνία μας που…. το μόνο που θυμάται από την ολιγόλεπτη παρουσία του κ. Περιφερειάρχη και της συνοδείας του στο χώρο του Κτηματολογιου Ρόδου, είναι οι υποσχέσεις για λύση του προβλήματος και… η φωτογραφία που – δυστυχώς-μας παραπέμπει σε… «Pocemon» !
Σχολιάστε