Κλείστε ραντεβού με τη Ζωή σας στο emvolio.gov.gr – Ισχυρή σύσταση από Δήμαρχο Κιλκίς και επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων

Μήνυμα για τον άμεσο εμβολιασμό των πολιτών απεύθυναν με κοινή τους δήλωση ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων ‘’Δήμος Αξιών’’ Παύλος Τονικίδης, ‘’Ενωτική Δύναμη Κιλκίς’’ Δημήτρης Τσαντάκης, ‘’Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη’’ Δημήτρης Αγαθόπουλος, ‘’Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς’’ Γιάννης Φαχουρίδης και ‘’Κιλκίς –  Μαζί Μπορούμε’’ Αναστάσιος Καζαντζίδης

Τα αιρετά στελέχη καλούν τους πολίτες του Δήμου Κιλκίς να βάλουν ασφάλεια στη ζωή τους και να εμβολιαστούν προστατεύοντας τους εαυτούς τους, την οικογένεια και τον κοινωνικό τους περίγυρο.

Στο κοινό μήνυμά τους αναφέρουν ειδικότερα:  

Η πανδημία  άλλαξε δραματικά τη ζωή μας ακινητοποιώντας τους φυσιολογικούς ρυθμούς εξέλιξής της. Μείναμε Σπίτι  μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χάσαμε αναγκαστικά την κοινωνικότητά μας για αρκετό καιρό, στερηθήκαμε μικρές και μεγάλες απολαύσεις.

Η πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων μας έδωσε κάποιες ανάσες ελευθερίας και τις κρατήσαμε περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξει ο δρόμος για την επαναφορά μας στην κανονικότητα. 

Ο δρόμος αυτός άνοιξε με τη βοήθεια της επιστήμης. 

Το εμβόλιο είναι η ισχυρότερη ασπίδα απέναντι στον  Covid-19 που διαθέτει η ανθρωπότητα μέχρι στιγμής, το αποτελεσματικότερο όπλο στη διασπορά των μεταλλάξεων που έχουν ήδη εμφανιστεί με επιθετική έκθεση σε βαθμό που μπορούν να προκαλέσουν ένα τέταρτο κύμα πανδημίας.     

Ήρθε η ώρα να δώσουμε σταδιακά  ένα οριστικό τέλος και να απαλλαγούμε από τα βαριά δεσμά της πανδημίας. 

Απευθυνόμαστε σε κάθε συμπολίτη μας και τον καλούμε να εμβολιαστεί τώρα! Να πάρει στα χέρια του τη ζωή του, να προστατευθεί αλλά και να προστατεύσει την οικογένειά του, τους φίλους του, το κοινωνικό του περιβάλλον.

Η συμμετοχή μας στο εμβολιαστικό πρόγραμμα είναι αναγκαία προϋπόθεση για να κτιστεί τείχος ανοσίας, για να δημιουργηθεί μία αδιάσπαστη ανθρώπινη αλυσίδα που θα θωρακίσει  τη δημόσια υγεία.                

Με την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη  ασφαλίζουμε τη ζωή μας. 

Γι΄ αυτό δεν εφησυχάζουμε, δεν χρονοτριβούμε! 

Κάνουμε το δικό μας αποφασιστικό βήμα προς την Ελευθερία μας.   

Λέμε ένα Μεγάλο Ναι στη Ζωή και κλείνουμε ραντεβού μαζί της στο emvolio.gov.gr, στο φαρμακείο της γειτονιάς μας ή στο πλησιέστερο ΚΕΠ. 

Εμβολιαζόμαστε Τώρα! Τηρούμε με προσοχή όλα τα υγειονομικά μέτρα! 
Σχολιάστε