Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ το Σάββατο(31/7) στον Δήμο Λουτρακίου για τη διενέργεια δωρεάν rapid test

Από τις 8:00 π.μ. έως τη 13:00 μ.μ. θα διενεργούνται διαγνωστικοί έλεγχοι στον υπαίθριο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο Λουτρακίου (Ιάσονος 1), στην πλευρά της παραλίας.

«Προσπαθούμε για τη διενέργεια ελέγχων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού, ώστε να εντοπιστούν και να απομονωθούν εγκαίρως τα κρούσματα και να γίνει ιχνηλάτηση για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, σε αγαστή συνεργασία με τον Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ΕΟΔΥ» δήλωσε ο Δήμαρχος Δήμος ΛουτρακίουΠεραχώραςΑγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης. 

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/…/bebaiose-arnetikou-diagnostikou) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ
Σχολιάστε